Besøg vores Showroom

Flæsketorvet 68
København V

Ring +45 61 77 71 71
for at aftale fremvisning

Ofte stillede spørgsmål

Læs vores FAQ inden du kontakter os

Følg den rigtige rækkefølge, tilslut først opladeren til E-hjulet, sæt derefter opladeren til stikkontakten, ellers vil E-hjulet ikke oplade korrekt.

Normalt er der ikke forskel, du kan kører i begge retninger. Vi henviser normalt til siden med afbryderknappen som fremadgående.

LED indikatoren på opladeren lyser rødt under opladningen, LED lampen vil blive grøn når E-hjulet er fuldt opladet.

SV: Denne situation er forårsaget af vippebeskyttelsen på E-hjulet. Hvis enheden vipper mere end et antal grader vil motoren stoppe for brugerens sikkerhed.

Det ved du med sikkerhed for produkter solgt gennem www.uniriders.com som officiel forhandler med certificeret garanti og eftersalgsservice.

Oplad det til 60-80% før opbevaring, og sørg for at oplade batteriet for hver 2-3 måneder for at opnå den længste levetid for batteriet.

Kontakt sales@uniriders.dk med faktura nr. og oplys så beskrivende som muligt hvad problemet er. Du kan se nærmere detaljer om garanti m.m. under vores handelsbetingelser

Vi yder ikke garanti reparationer for andre produkter end dokumenterede køb gennem UniRiders.com

Oplad altid dit E-hjul med den originale lader, ellers kan det skade batteri eller andre vitale dele på E-hjulet. (Ladefejl forårsaget af benyttelse af uoriginal lader er ikke dækket af garantien).

Send os en mail